Sudėtis: javų grūdai, jų produktai ir šalutiniai produktai (kviečių – 30 %, kukurūzų – 30 %, ryžių – 5 %); sausumos gyvūnų produktai (paukštienos miltai – 20 %); gumbavaisiai, šakniavaisiai, jų produktai ir šalutiniai produktai; augalų sėklos, aliejinių augalų vaisiai, jų produktai ir šalutiniai produktai; mineralinės medžiagos.
Sudėties analizė: drėgnis – 9 %, žali baltymai – 19 %, neapdoroti aliejai ir riebalai – 9 %, žali pelenai – 7 %, žalia ląsteliena – 4 %, kalcis – 0,9 %, fosforas – 0,8 %.
Priedai: vitaminas A (retinolis E672) – 5000 TV, vitaminas D3 (cholekalciferolis E671) – 550 TV, vitaminas E (α-tokoferolis) – 30 mg. Yra antioksidantų, konservantų, dažiklių.
Atsiliepimai
Atsiliepimų dar nėra.